Diensten waar we je mee kunnen helpen

We vertellen je graag meer over onze zorgdiensten

Care Matters B.V. biedt verzorging in alle levensfasen en begeleiding op alle levensgebieden aan mensen met bijvoorbeeld een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of gedragsstoornissen. Zowel voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Mocht je verzorging of begeleiding nodig hebben, bekijk dan de betreffende diensten die we aanbieden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat onze clienten zeggen

Angelien is een goede kracht en goed flexibel wat wij ook nodig hadden. En ze is een blijvende kracht voor ons gezin.

Ben zeer tevreden over Angelien. Zij is betrouwbaar, accuraat en vakkundig.

Angelien is Top! Ze verstaat haar vak en heeft het echt in de vingers. Maar ze is ook een goede luisteraar en adviseuse. Ik ben zo tevreden met haar dat ze bij mij hele dagen zou mogen werken als ik daar de mogelijkheid voor had. Angelien verdient gewoon een hele dikke knuffel (Buiten haar salaris natuurlijk).

Ik heb Angelien ingehuurd voor de begeleiding van mijn zoon. Angelien valt in positieve zin op, door haar betrokkenheid en gedrevenheid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te geven. Het begeleiden van A tot Z waarbij ze verwacht dat er inzet wordt getoond en als daarvan blijk wordt gegeven krijg je haar onvoorwaardelijk steun.

Op zoek naar begeleiding of verzorging